Pretraživanje

[__LOGIN__]

MARIN ROŽA (2003.) bubnjevi

MARIN ROŽA (2003.) bubnjevi

Marin Roža ima 16 godina i živi u Rovinju. Pohađa 3. razred srednje glazbene škole "Ivan Matetić Ronjgov" u Puli, smjer glazbenik teoretičar. Paralelno pohađa i 1. razred iste škole, smjer glazbenik udaraljkaš, kod prof. Vedrana Vojnića. Bubnjeve svira 8 godine te uz njih još i gitaru, klavir, bas, i bavi se glazbenom produkcijom.

Aktivno djeluje u 2 benda od kojih je jedan latino band u kojem svira bongo i cajon, a drugi rock/funk band u kojem svira bubnjeve. Surađivao je sa brojnim bendovima od kojih su neki: Big Wave, NRG, Le Monde. Također je surađivao sa finalistom showa "X Factor Adria" Davidom Temelkovom. 6 godina je pohađao kreativne radionice Novigradskog proljeća gdje je imao priliku učiti od cijenjenog glazbenika i producenta Olje Dešića. U glazbenom razvoju pomogao mu je i Glazbeni Laboratorij Rovinj gdje je od vrhunskih i obrazovanih glazbenika učio o glazbi i njezinoj posebnosti.

Preferira rock i funk glazbu te elektronsku glazbu koju ujedno i stvara. Najdraži bend mu je Pink Floyd zbog prepoznatljivog i posebnog zvuka, a od dražih bendova ističe System Of A Down i TBF.