Pretraživanje

[__LOGIN__]

Status Juniori 2020. – nagrada za najboljeg mladog instrumentalista

Zbog višetjednog štrajka u školama i nemogućnosti da djeca na vrijeme dobiju informaciju o natjecanju, odlučili smo produžiti rok za prijave Status juniora.

Nagrada Status za najbolje mlade instrumentaliste (do 18g) odvija se u 4 grada gdje HGU ima svoje podružnice. Natjecanja po gradovima predstavljaju polufinalne večeri, tijekom kojih stručna komisija odabire najboljeg predstavnika koji odlazi na finalnu večer u Zagreb. Premijerno izdanje dodjele Nagrade Status za najbolje mlade instrumentaliste, podijelili smo u 4 regije – Dalmacija, Slavonija, Istra s Primorjem te Grad Zagreb s okolicom.

Ideja cijele manifestacije je da se u prvi plan stave mladi glazbenici koji su vrhunski svirači, a tek traže svoje mjesto pod reflektorima. Želimo stvoriti nove glazbene vrijednosti i omogućiti svim vrhunskim mladim instrumentalistima da "preskoče" par stepenica i skrenu pažnju na sebe. U svakodnevnom poslu se često susrećemo s nepoznatim bendovima u kojima svira barem jedan glazbenik s velikim potencijalom. Nažalost, okruženje takve mlade talente s vremenom natjera na odustajanje, umjesto da im na vrijeme damo "vjetar u leđa" i brinemo o njihovoj glazbenoj budućnosti.

U svakom gradu domaćinu polufinalne večeri, podružnica HGU odabire komisiju i "kućni bend", sastavljen od najboljih domaćih glazbenika, dobitnika Nagrade Status.


 
Molimo zainteresirane da svoje prijave šalju putem e-maila na – statusjuniori@hgu.hr
KRAJNJI ROK PRIJAVE 23.12.2019.

 
U PRIJAVI JE OBAVEZNO NAVESTI i PRILOŽITI:
- ime i prezime
- datum, mjesec i godinu rođenja
- vrstu instrumenta
- video snimku nastupa možete priložiti kao link na YouTube ili istu možete poslati direktno putem servisa poput wetransfera ili jumbo maila.

 


 
 

Sljedeće »